Onze aanpak

Hoe benadert u Het Collectief en hoe werkt het?

U kunt zelfstandig contact leggen met een van de partners van Het Collectief. Onder de kop ‘partners’ vindt u alle colectief-partners terug. U leest kort wat deze in huis hebben. U wordt doorverwezen naar de site van de collectief-partner. U kunt  dan per mail of telefonisch contact met hen zoeken.

Beter nog is dat u een mail stuurt naar info@het-collectief.com. Vermeld daarin uw vraag en uw contact-gegevens. Hierna maken wij geheel vrijblijvend een afspraak en stemmen het juiste programma met u af.

Hoe dan verder?

Wat voorop staat is de vraag: wat wilt u? We inventariseren dus gedegen. Kijken met u naar de vragen die er zijn en de knelpunten die u ziet. En hanteren principes uit de positieve psychologie: waar wil je naar toe ? wat is je doel van je team en het programma? Wat werkt het beste? En: wat zijn je verwachtingen ? wat is je budget ? Wat kunnen we daarvoor doen ? 

In onze aanpak maken we doelen helder en de hobbels op de weg daarnaartoe. En vooral ook: welke positieve krachten kunnen we verder naar boven halen om het doel te bereiken. Welke eerste stappen zijn reëeel ?

Bovenal speelt de vraag: wat is de maximale positieve impact die onze programma’s mogen hebben ?  

Met deze informatie bouwen we een programma en bespreken dat met u. Met een duidelijke rol- en taakverdeling. Dat levert helderheid op in onze begeleiding. Voor ons is daarbij ook het doel dat de leerruimte en het plezier voor iedereen zo groot mogelijk wordt. 

buy priligy+viagra online where can i buy elocon cream buy lamisil pills lasix buy no prescription erythromycin to buy in uk best place to buy valtrex can you buy zovirax at walgreens buy paxil canadian pharmacy buy augmentin uk buy synthroid 75 mcg buy clomid online reviews where can i buy clomid and serophene lamisil spray where to buy buy revatio 20mg buy synthroid from canada